Uitslagen halve finale 2019-2020

Op woensdag 12 februari werd op de Copernicus in Hoorn, de halve finale van de schoolschaakcompetitie van West-Friesland gespeeld. Twaalf teams gingen de strijd met elkaar aan voor de tickets voor de finale en het Noord-Hollands kampioenschap. De beste zes teams plaatste zich namelijk voor de finale van West-Friesland, en meteen ook voor het Noord-Hollands kampioenschap. Er stond dus veel op het spel.

Na vijf sportieve ronden (Zwitsers) konden we een mooie eindstand opmaken met de Koet als winnaar. Naast de Koet hebben de Jan Luyken 1 en 2, Spectrum 1 en 2, en Roald Dahl zich geplaatst voor zowel de finale van West-Friesland, als van Noord-Holland Gefeliciteerd!

Klik hier voor de eindstand en ook alle gedetailleerde uitslagen per ronde.

De finale van West-Friesland vindt plaats op woensdag 11 maart, en wordt gespeeld in het jeugdgebouw van Honky Tonk (aan de Bangaerde in Zwaag). Let alvast op: er wordt gespeeld met de klok! De teams die zich hebben geplaatst krijgen binnenkort meer informatie.

De zes teams zijn ook meteen uitgenodigd voor het kampioenschap van Noord-Holland wat wordt gespeeld op zaterdag 21 maart. Dit jaar weer lekker dichtbij, want er wordt weer gespeeld op de Copernicus.

We willen graag alle teams, begeleiders en vrijwilligers bedanken, en vooral ook de Copernicus voor de gastvrijheid en de goede zorgen van deze geslaagde schaakmiddag.

De halve finale op de Copernicus in volle gang. Foto: organisatie schoolschaken WF


Reageer...