Jan Luyken 3 (!) reservekampioen 2019-2020

Zes teams streden op woensdag 22 januari om het reservekampioenschap 2019-2020. Ze hadden zich via de voorronde geplaatst: Bockmeer 2, Jan Luyken 2, Spectrum 2, Tandem 2, Jan Luyken 3 en Roald Dahl 3.
In een round robin streden de teams tegen elkaar, waarbij in de eerste ronde het tweede en derde team van de Jan Luykenschool het tegen elkaar opnam. De uitslag van deze onderlinge wedstrijd was uiteindelijk een voorbode voor de eindstand. Jan Luyken 3 won met 2,5-1,5 van Jan Luyken 2. In de tweede ronde won Jan Luyken 3 van het Spectrum 2 met 3-1 en daarna heeft Jan Luyken 3 geen partij meer verloren. Hierdoor kwamen ze uiteindelijk uit op 17,5 punt.
Tussen Jan Luyken 2 en Spectrum 2 was het tot het eind spannend voor de tweede plaats. Jan Luyken 2 trok uiteindelijk aan het langste eind. Zie hieronder de complete eindstand.

Reageer...