Uitslagen halve finale 2018-2019

Op woensdag 13 februari werd op de Copernicus in Hoorn, de halve finale van de schoolschaakcompetitie van West-Friesland gespeeld. Twaalf teams gingen de strijd met elkaar aan voor de tickets voor de finale en het Noord-Hollands kampioenschap. De beste zes teams plaatste zich namelijk voor de finale, en meteen ook voor het NHSB kampioenschap. Er stond dus veel op het spel.

Na vijf sportieve ronden (Zwitsers) konden we een mooie eindstand opmaken met de Dynamis 1 als winnaar. De gehele middag hebben zij aan de eerste tafel plaatsgenomen! Naast de Dynamis hebben de Jan Luyken, Petrus Canisius, De Koet, Tandem en Roald Dahl zich geplaatst voor beide evenementen. Gefeliciteerd!

Naast de vrijwilligers willen we de Copernicus graag bedanken voor de gastvrijheid en de zorgen.

Klik hier voor de eindstand en ook alle gedetailleerde uitslagen per ronde.

De finale vindt plaats op 13 maart, en wordt gespeeld in het jeugdgebouw van Honky Tonk (let op, met klok!). De geplaatste teams krijgen binnenkort meer informatie.

De zes teams zijn ook meteen uitgenodigd voor het kampioenschap van Noord-Holland wat wordt gespeeld op zaterdag 23 maart. Dit jaar lekker dichtbij, want er wordt gespeeld bij de Copernicus!

De halve finale op de Copernicus. Foto: Sander Bischoff

De halve finale op de Copernicus. Foto: Sander Bischoff

Reageer...