Tandem plaatst zich voor Nederlands Kampioenschap

Verslag Noord-Hollands schoolschaakkampioenschap voor basisscholen 2017-2018
De finale van dit kampioenschap werd gespeeld op zaterdag 24 maart in Buurthuis De Pelikaan in Krommenie. Er hadden zich 24 teams uit Noord- Holland geplaatst, waaronder drie uit West-Friesland. Dit waren de Hoornse scholen De Tandem, Dynamis en Het Spectrum. Er werden negen ronden Zwitsers gespeeld, met een bedenktijd van 15 minuten p.p.p.p.

Onze teams hebben het geweldig gedaan in deze sterke finale. De Tandem tijdens de finale van West-Friesland
De Tandem behaalde een prachtige vierde plaats, zij kregen een mooie beker en mogen dankzij deze geweldige prestatie naar het Nederlands Kampioenschap dat op 2 en 9 juni in Gouda wordt gehouden.
Dynamis eindigde op een mooie elfde plaats met 9 wedstrijdpunten en 18.5 bordpunt. Het Spectrum had ook 9 wedstrijdpunten maar had 17 bordpunten en eindigde daarmee op de 15e plaats. We mogen stellen dat onze teams het heel goed gedaan hebben op dit sterk bezette toernooi.
Wij zijn trots op onze teams die de eer van West-Friesland hoog hebben gehouden. Allemaal heel hartelijk bedankt!!!
Het Team van De Tandem bestaat uit Kevin de Rooij, Xander Kaptein, Mathieu Bouwman en Lucas Hermeler (foto: tijdens de West-Friese finale). Jongens, heel veel succes op het Nederlands Kampioenschap!

Reageer...