Onze schakers hebben een prachtig resultaat behaald!

Afgelopen woensdag werd in buurtgebouw Honky Tonk in Zwaag de finale van het schoolschaken West-Friesland gehouden. Dynamis werd daarbij vertegenwoordigd door twee teams: Dynamis 1 en Dynamis 2. Dynamis 2 is tijdens deze finale zesde geworden en Dynamis 1 tweede. Beide teams hebben donderdagochtend vol trots de gewonnen bekers en medaiiles aan de andere leerlingen laten zien. We feliciteren alle deelnemers met deze prachtige prestatie!

Het team Dynamis 1 heeft zich, doordat zij bij de eerste drie geƫindigd zijn, geplaatst voor het Noord-Hollands kampioenschap op zaterdag 24 maart. We wensen hen heel veel succes!

Verslag leerlingen
De eerste ronde moesten we tegen Dynamis 2 die we wonnen met 4-0 daarna speelden we tegen Jan Luyken die we ook wonnen met 4-0 en we stonden gedeeld eerste met Tandem. De derde ronde moesten we tegen de Petrus Canius de we wonnen met 0-4 en daarna waren we moe en verloor iedereen van het Spectrum en hadden we de kans verkeken op de eerste plek. De laatste ronde werd spannend want als we wonnen met 0-4 dan waren we alsnog eerste maar als we verloren met 4-0 en het spectrum won met 4-0 dan waren we derde. Uiteindelijk werd het 3-1 voor de Tandem maar we waren alsnog tweede geworden. Geschreven door Mason en Mats uit groep 7a en 7b

Bron: website Dynamis

Reageer...