Baskuul kampioen van West-Friesland 2016

In een spannende finale werd het team van de Baskuul kampioen van West-Friesland. De basis werd gelegd in de eerste drie rondes waarin steeds met 4-0 werd gewonnen. Het verlies in de vierde ronde tegen Jan Luyken 1 (uiteindelijk tweede) en een gelijkspel in de laatste ronde tegen Jan Luyken 2 (derde in de einstand) kon de Baskuul niet meer van de overwinning afhouden. Op de vierde plek eindigde Petrus Canisius die zicht tevens plaatst voor het Noord-Hollands kampioenschap. Hieronder de totale eindstand en uitslagen:

eindstand

Klik hier voor foto’s van de finale.

We willen ook via deze weg iedereen bedanken die dit schoolschaakseizoen weer tot een leuk, interessant, sportief en geweldig jaar heeft gemaakt!
We wensen de vier teams veel succes op het Noord-Hollands kampioenschap en we zien velen graag weer volgend seizoen.

Reageer...