Spectrum 2 is de nieuwe reservekampioen

Afgelopen woensdagmiddag speelden we de finale van de reserveteams van dit schoolschaakseizoen. Vijf teams streden om de prijzen en de twee tickets voor de halve finale. Op locatie het Spectrum in Hoorn was het tot het laatste moment spannend. Met het ingaan van de laatste ronde stond het team van Spectrum 2 een half puntje voor op Jan Luyken 2. In de laatste ronde beiden teams tegen elkaar ingedeeld. Jan Luyken 2 nam een voorsprong van 2-1, terwijl de partij op het vierde bord nog aan de gang was:

Knipsel

Wout (Jan Luyken, links) en Siert (Spectrum, rechts) in de laatste beslissende partij.

Onder aandachtig toekijkend oog van juf en gastvrouw Didem Aykilic van het Spectrum speelden Wout en Siert een spannende wedstrijd. Uiteindelijk ging het winnende punt naar Siert, waardoor het Spectrum (Cung Bass, Remco, Quinten en Siert) het halve punt voorsprong konden behouden en zich tot reservekampioen mochten kronen. De totale einduitslag is als volgt:

Einduitslag

Via deze link vind je nog meer foto’s van deze middag.

Reageer...