Het schoolschaakseizoen gaat weer beginnen :)!

Het Westfriese schaakkampioenschap voor basisscholen gaat weer beginnen. De eerste wedstrijden worden op woensdagmiddag 23 november op diverse locaties in West-Friesland gespeeld. Elke basisschool in West-Friesland kan meedoen met één of meerdere teams. Een schaakteam bestaat uit vier spelers (eventueel aangevuld met een reserve-speler). Een team is dus snel gevuld!

Na de eerste ronde in november zijn er voor de beste teams vervolgwedstrijden in januari, februari en maart 2017, tevens op woensdagmiddagen. De allerbeste teams plaatsen zich vervolgens voor het Noord-Hollands kampioenschap.

Tot vrijdag 11 november kunnen er via deze website teams worden opgegeven. Het inschrijfgeld bedraagt dit schooljaar 7 euro per team. Door een sponsorbijdrage blijft het inschrijfgeld betaalbaar.

Reageer...